6 вересня нова команда кухарів Комбінату харчування КП «НВК «Іскра» прийняла перших відвідувачів.
Ремонтні роботи проводилися протягом трьох місяців і, в основному, виконувалися силами працівників відділу капітального будівництва під керівництвом радника директора Ігора Копіла, а також цехів 53, 21, 33, 43. Колосальну роботу виконали працівники ремонтно-енергетичного цеху під керівництвом Олександра Бута: провели заміну сантехнічного обладнання, ремонт вентиляційних систем, замінили освітлення у всіх приміщеннях, провели реконструкцію спеціалізованої кухонної техніки. Крім цього, придбані нові меблі, посуд та кухонний інвентар. Сучасний обідній зал розрахований на 66 осіб.
На сьогоднішній день, триває ремонт підсобних приміщень. Заплановано ремонт другого поверху.
«Меню багате і оригінальне. Середня вартість повноцінного обіду – 35 гривень. Страви готуються на очищеній воді, тільки з натуральних продуктів і з дотриманням усіх технологій», – підкреслила директор Комбінату харчування Валентина Козльонок. «Все, що нам вдалося зробити і все, що ще заплановано, стало можливим завдяки всебічній підтримці керівництва підприємства».
«Щодня розвивається соціальна сфера заводу і підвищується якість умов праці» – відзначають співробітники КП «НВК «Іскра».
За словами Голови Молодіжної ради, інженера-конструктора відділу 86 Михайла Романенка, бажаючих обідати в заводській їдальні стане тепер набагато більше. «За кілька днів роботи нової їдальні я почув безліч позитивних відгуків. Дійсно, обідній зал чистий і світлий. Більшість працівників прийшли до думки про те, що подібних місць для прийому їжі на території заводу повинно стати більше, так як черга збирається досить велика», – озвучив думку колег Михайло.
«Білі столи, безліч квітів, привітний персонал і аромат свіжої випічки створюють атмосферу затишку і комфорту», – поділилася своїми враженнями від нової їдальні інженер 65 відділу Оксана Полякова.
«Порадувало різноманітне меню і демократична цінова політика. Тепер немає сенсу брати з собою обід з дому», – зазначив водій цеху 54 Валерій Харін.
Крім всієї роботи, яка вже проведена, керівництво підприємства розробляє програму по максимально можливій компенсації вартості харчування працівникам заводу.

Створено: 11 вересня 2017

тел. +38 (061) 271-22-11

e-mail: iskra@iskra.zp.ua

69071, вул.Магістральна 84,
м.Запоріжжя, Україна